Network information
Network Name:Shprehu.net
IRCD Version:Unreal3.2.10.6
Last users:166
Last mibbit users:30
Last channels:15 Show all channels
Last servers:7
Last updated:2021-07-28 05:25:13

Usage graphs
Week | Month | Year
Message of the day
- 19/9/2020 0:28 - +------------------+-----------------------------+-----------------+ - | ------------------------------------------------------------- | | - | | +--------------------+ | | - | | |REGULLAT E SERVERIT:| | | - | | +--------------------+ | | - | | IMITIME, CLONA, SPAM, FLOOD | | - | | ddos , Botnet ilegal . | | - | | APO QFAR DO LLOJI TJETER ABUSE MUNDET DHE | | - | | DO TE JU JEP BANNED NE QFAR DO KOHE PER | | - | | GJERA ILEGALE APO ABUSE NE SERVER . | | - | | Ky eshte nje Network CHATI , Nese keni nevoj per | | - | | ndihme reth serverit hyni ne dhomen #Ndihme | | - | |--------------------------------------------------------------| | - | | Ne e mbrojme te drejten e ndalimit | | - | | te kyqjes ne server pa | | - | | lajmerim apo pa arsyetim . | | - | |--------------------------------------------------------------| | - | | +--------------------------------+ | | - | | | DIQKA QE MUND TE JU NDIHMOJ: | | | - | | +--------------------------------+ | | - | | Per ndihme reth serviseve: /join #Ndihme | | - | | Per hyrje ne dhomen kryesore: /join #Dardania | | - | | | | - | |--------------------------------------------------------------| | - | | +-------------+ | | - | | | ME RENDESI: | | | - | | +-------------+ | | - | | Duke u lidhur ne kete server , ju pajtoheni me | | - | | regullat e lartepermendura. | | - | | Dhe nese ndonjeri prej regullave thehet | | - | | ju do te merni banned automatik. JU falemenderit | | - | | ju deshirojme chat te kendshem | | - | | | | - | | Nese keni nevoj per ndihme , apo keni ndonje | | - | | problem apo verejte/ankesa dergoni email ne | | - | | admin@shprehu.net | | - | | | | - | |--------------------------------------------------------------| | - | | | | - | | Ky server do te kontrolloj lidhjen tuaj per PROXY | | - | | servers kur ju te lidheni. Nese nuk e doni kete | | - | | test ne lidhjen tuaj ju lutem; Shkeputeni lidhjen | | - | | tani. | | - | | | | - | | Shprehu � 1997-2010 � Te gjitha te drejtat te mbrojtura | | - | |--------------------------------------------------------------| | - +------------------+-----------------------------+-----------------+