Sort by Popularity | Channel name

1 (9 results)
#Dardania 186 users [+ntrcN] Connect more info...
Staffi Shprehu.net ju Uron Muajin e Shenjte Te Ramazanit Agjerim Te Lehte
#opers 13 users [+ntrOSVCT] Connect more info...
©º°¨¨°º©©º°¨¨°º© felix, DoN dhe ata qe ofendojn direkt GLINE ©º°¨¨°º©©º°¨¨°º© ¤
#Kuiz 8 users [+ntrVCTG] Connect more info...
Ketu vetem loje argetimi #Kuiz per filluar lojen shkruaje !Fillo per biseda ne #Dardania ose perjashtoheni!
#ndihme 6 users [+mntrcVCTG] Connect more info...
Mir Se Vini N� Dhom�n e #Ndihmes. Nese Ju Nevoitet Ndihm� At�her Pritni Deri Sa Nj�ri Nga @Operatoret T`ju Jep +v (VOICE) Pastaj K�rko Ndihm�n E Duhur ! Flm P�r Mirkuptim.
#psychoz 4 users [+ntO] Connect more info...
#snoop 3 users [+ntrOSVCT] Connect more info...
#shqiperia 2 users [+ntr] Connect more info...
'Mir�sevini N� [== #Shqiperia ==] !!! Ju Urojm� Caste T� K�ndshme !!! !!! Ju Falenderojm� P�r Vizit�n !! ....'
#donche 1 users [+ntSVCT] Connect more info...
#pm 1 users [+nt] Connect more info...

1 (9 results)
Last updated 17 minutes ago.