Sort by Popularity | Channel name

1 (8 results)
#AlbaChat 102 users [+ntrVCTG] Connect more info...
Mirsevini Ne AlbaChat - Ketu Bisedohet Shqip!!
#Kuiz 101 users [+ntr] Connect more info...
Mire se vini ne #Kuiz Testoni diturine tuaj - Nese kuizi nuk punon shkruani !fillo - Per bisede, kaloni ne #Shprehu
#services 15 users [+ntSVCTG] Connect more info...
Mire se Vini Ne #Sherbimet e Staffit
#ndihme 6 users [+mntrSVCTG] Connect more info...
Mire Se Erdhet Ne Kanalin #ndihme Ku Mund Te Drejtoni Pyetje Mbi Bane Ne Kanal, Mode, Komanda /cs /ms /ns Prisni T`ju Jepet +v Dhe Pastaj Drejtoni Pyetjet Tuaja. Per ankesa, probleme e kerkesa aksesi drejtohuni tek Adminat..
#islam 6 users [+ntrVCTG] Connect more info...
#opers 5 users [+ntrROSVCTG] Connect more info...
Mire se vini ne Staff Respektoni regullat e ADMINISTRATORVE/VIZITORVE dhe ndermjet Staffit
#Gline 4 users [+ntrSVCTG] Connect more info...
#SOCK 1 users [+ntSVCTG] Connect more info...

1 (8 results)
Last updated 27 minutes ago.