Network information
Network Name:KnaQu Chat
IRCD Version:Unreal3.2.8.1
Last users:133
Last mibbit users:0
Last channels:6 Show all channels
Last servers:5
Last updated:2018-09-22 12:05:05

Usage graphs
Week | Month | Year
Message of the day
- 18/9/2018 23:31 - ============================================================== - REGULLAT E SERVERIT - - IMITIME, CLONA, SPAM, FLOOD - DDOS , BOTNET - APO QFAR DO LLOJI TJETER I ABUSE MUNDET DHE - DO TE JU JEPET BANNED NE QFAR DO KOHE PER - GJERA ILEGALE APO ABUSE NE SERVER - - Ky eshte nje Network CHATI - - Ne e mbrojme te drejten e ndalimit - te kyqjes ne server pa lajmerim apo pa arsyetim . - - DIQKA QE MUND TE JU NDIHMOJ: - - Per ndihme reth serviseve: /join #Ndihme - Per hyrje ne dhomen kryesore: /join #Shprehu - - ME RENDESI: - - Duke u lidhur ne kete server , ju pajtoheni me - regullat e lartepermendura. - Dhe nese ndonjeri prej regullave thehet - ju do te merni banned automatik. JU falemenderit - ju deshirojme chat te kendshem - - Nese keni nevoj per ndihme , apo keni ndonje - problem apo verejte/ankesa dergoni email ne - - - - WEBFAQET tona : wWw.KnaQu.ch - - WEBFAQET tona : wWw.ZemRa.ch - ~~~~~~~~~~~~~ - - - Ky server do te kontrolloj lidhjen tuaj per PROXY - servers kur ju te lidheni. Nese nuk e doni kete - test ne lidhjen tuaj ju lutem; Shkeputeni lidhjen - tani. - - KnaQuIRC � 1999-2018 � Te gjitha te drejtat te mbrojtura - ============================================================= -