Channel information
Network Name:KampungChat
Channel Name:#uitm
Last users:106
Last updated:2017-11-19 21:20:48
Current topic:
[+AHnt 5:120] Welcome to #UiTM KampungChat. Soalan feveret dari user baru: "sini sume bdk uitm ke?"
Jawapan: SALAH! Budak UiTM tak ramai main chat. Diorang lyn korea dgn main DOTA je. |GUIDELINES FOR NEW USERS! Click -> https://s28.postimg.org/d49yyphgd/new_user_guideline.jpg

Usage graphs
Day | Week | Month | Year
Topic history
2017-02-13 - 2017-11-19
[+AHnt 5:120] Welcome to #UiTM KampungChat. Soalan feveret dari user baru: "sini sume bdk uitm ke?"
Jawapan: SALAH! Budak UiTM tak ramai main chat. Diorang lyn korea dgn main DOTA je. |GUIDELINES FOR NEW USERS! Click -> https://s28.postimg.org/d49yyphgd/new_user_guideline.jpg
2017-01-07 - 2017-04-16
[+AHQnt 5:120] Welcome to #UiTM KampungChat. Soalan feveret dari user baru: "sini sume bdk uitm ke?"
Jawapan: SALAH! Budak UiTM tak ramai main chat. Diorang lyn korea dgn main DOTA je. |GUIDELINES FOR NEW USERS! Click -> https://s28.postimg.org/d49yyphgd/new_user_guideline.jpg
2017-03-09 (05:03:00 - 15:03:02)
[+AHRnt 5:120] Welcome to #UiTM KampungChat. Soalan feveret dari user baru: "sini sume bdk uitm ke?"
Jawapan: SALAH! Budak UiTM tak ramai main chat. Diorang lyn korea dgn main DOTA je. |GUIDELINES FOR NEW USERS! Click -> https://s28.postimg.org/d49yyphgd/new_user_guideline.jpg
2017-01-04 - 2017-01-07
[+AHQnt 5:120] Welcome to #UiTM@KampungChat. Soalan feveret dari user baru: "sini sume bdk uitm ke?"
Jawapan: SALAH! Budak UiTM tak ramai main chat. Diorang lyn korea dgn main DOTA je. |GUIDELINES FOR NEW USERS! Click -> https://s28.postimg.org/d49yyphgd/new_user_guideline.jpg
2017-01-04 (12:13:46 - 12:13:46)
[+AHQntu 5:120] Welcome to #UiTM@KampungChat. Soalan feveret dari user baru: "sini sume bdk uitm ke?"
Jawapan: SALAH! Budak UiTM tak ramai main chat. Diorang lyn korea dgn main DOTA je. |GUIDELINES FOR NEW USERS! Click -> https://s28.postimg.org/d49yyphgd/new_user_guideline.jpg
2016-12-13 - 2017-01-04
[+Hnt 5:120] Welcome to #UiTM@KampungChat. Soalan feveret dari user baru: "sini sume bdk uitm ke?"
Jawapan: SALAH! Budak UiTM tak ramai main chat. Diorang lyn korea dgn main DOTA je. |GUIDELINES FOR NEW USERS! Click -> https://s28.postimg.org/d49yyphgd/new_user_guideline.jpg
2016-12-13 (07:11:04 - 08:11:05)
[+Hnt 5:120] Welcome to #UiTM@KampungChat. Soalan feveret dari user baru: "sini sume bdk uitm ke?"
Jawapan: SALAH! Budak UiTM tak ramai main chat. Diorang lyn korea dgn main DOTA je. | Soalan: Dahtu knp nama uitm? | Jawapan: Founder obses dgn uitm.
2016-12-08 - 2016-12-13
[+Hnt 5:120] welcome aboard dialily and flower as new HalfOperator in #UiTM
2016-11-14 - 2016-12-08
[+Hnt 5:120] * Wf38Bangi^jgn^PM tgh cr 10 "
2016-10-28 - 2016-11-14
[+Hnt 5:120] <+Echa> Comel la sllu org ade jggut cute pe tp nerd sket
2016-10-27 - 2016-10-28
[+Hnt 5:120] <+Echa> Comel la sllu org ade jggut cute pe
2016-10-25 - 2016-10-27
[+Hnt 5:120] Please Respects to Each Others
2016-10-24 - 2016-10-25
[+HJnt 5:120 30] Please Respects to Each Others
2016-10-04 - 2016-10-23
[+HJnt 5:120 30] Selamat Menyambut ______________________
2016-09-06 - 2016-10-04
[+HJnt 5:120 30] Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha 1437H
2016-08-04 - 2016-09-06
[+HJnt 5:120 30] Welcome people! KampungChat is an IRC (Internet Relay Chat) Network. IRC is an open and established platform for real-time discussions – it’s almost as old as email. Be proud of yourselves to be the ones who are still using the most oldest social network!
2016-07-31 - 2016-08-04
[+HJnt 5:120 30] Cenel ini berunsurkan UiTM !!
2016-07-17 - 2016-07-31
[+HJnt 5:120 30] KEPADA SESIAPA YG NAK BELI CARROT CAKE YANG LAZAT, SILA LAYARI INSTAGRAM: Debabdelights ATAU FACEBOOK: FizahHalim90
2016-07-14 - 2016-07-17
[+HJnt 5:120 30] Eid Mubarak !
2016-07-10 - 2016-07-14
[+HJnt 5:120 30] Terima Kasih daun keladi kepada semua yang menghadiri majlis saya sabtu lepas. Semoga kalian dirahmati dan dimurahkan rezeki. Selamat Hari Raya :D
2016-07-07 - 2016-07-10
[+HJnt 5:120 30] to those who know me, recognize me, notice about how hensem i am, u are invited to my wedding ceremony !! free foodddd!!! yeah . date: 9 july 2016 (Saturday). Location: Kuala Kangsar, Perak
2016-06-16 - 2016-07-07
[+HJnt 5:120 30] kepada semua pengguna ZNC dari Janggut, mohon memo saya untuk saya create semula znc anda. Server dan password akan saya reply di memo. TQ
Command memo, /msg memoserv send Janggut <message>
mirc users, please make sure that SSL is installed. For more info, http://www.mirc.com/ssl.html
2016-06-15 - 2016-06-16
[+HJnt 5:120 30] kepada semua pengguna ZNC dari Janggut, mohon memo saya untuk saya create semula znc anda. Server dan password akan saya reply di memo. TQ
Command memo, /msg memoserv send Janggut <message>
2016-06-13 - 2016-06-14
[+HJnt 5:120 30] to all Janggut's ZNC users, please be patient because there are some misconfiguration of the znc setting.
2016-05-30 - 2016-06-12
[+HJnt 5:120 30] Labels are for cans, not for people https://www.youtube.com/watch?v=84OT0NLlqfM
2016-05-19 - 2016-05-30
[+HJnt 5:120 30] Selamat Pengantin Baru Janggut Dan Diba.Game Over!!Respect cannot be forced, Respect must be earned
Sign the declaration as citizen! http://goo.gl/forms/klwIJrXZ9m
2016-03-10 - 2016-05-19
[+HJnt 5:120 30] Respect cannot be forced, Respect must be earned
Sign the declaration as citizen! http://goo.gl/forms/klwIJrXZ9m
2016-04-19 - 2016-05-15
[+HJRnt 5:120 30] Respect cannot be forced, Respect must be earned
Sign the declaration as citizen! http://goo.gl/forms/klwIJrXZ9m
2016-04-23 (01:59:03 - 01:59:03)
[+HJntu 5:120 30] Respect cannot be forced, Respect must be earned
Sign the declaration as citizen! http://goo.gl/forms/klwIJrXZ9m
2016-03-08 - 2016-03-11
[+HJnt 5:120 30] Paksu is back!
2016-03-10 (22:54:36 - 22:54:36)
[+HJnt 5:120 30] Respect cannot be forced, Respect must be earned
2016-03-08 (18:54:23 - 21:54:23)
[+HJnt 5:120 30] Paksu telah dimasukkan ke Hospital Besar Eggdrop akibat jangkitan pada rahim yang telah membengkak dan juga siphylis pada tahap kronik. Mari sama-sama mendoakan kesihatan beliau. p/s: Gut Daisy rindu kau sbb mlm tadi kau tade. dia rindu kau sangat. kahkah.
2016-03-08 (03:54:18 - 17:54:20)
[+HJnt 5:120 30] Paksu telah dimasukkan ke Hospital Besar Eggdrop akibat jangkitan pada rahim yang telah membengkak dan juga siphylis pada tahap kronik. Mari sama-sama mendoakan kesihatan beliau. Bagi sesiapa yang ingin menderma bagi menampung kos rawatan, boleh dapatkan no akaun wakil beliau iaitu Kachak.
2016-03-02 - 2016-03-08
[+HJnt 5:120 30] Mohon sedekahkan Al-Fatihah kepada bekas chatter KampungChat yg telah kembali ke rahmatullah akibat kemalangan. Nick Jue. http://www.hmetro.com.my/node/119751
2016-02-02 - 2016-03-02
[+HJnt 5:120 30] This is #UiTM
Basic command for the newbies;
/me actions for actions ; /j #Channel to join other channel ; /nick NewNick to change nick
Ask any operators online or join
#Help for assistance.
List of channels in KampungChat >>
https://search.mibbit.com/channels/KampungChat
2016-02-02 (03:38:30 - 03:38:30)
[+HJnt 5:120 30] This is #UiTM
Basic command for the newbies;
/me actions for actions ; /j #Channel to join other channel/room ; /nick NewNick to change nick
Feel free to ask any operators online. Or else, join #Help for assistance. Adios
2016-02-01 - 2016-02-02
[+HJnt 5:120 30] Welcome to #UiTM ! Newcomers please make yourself at home. Chan rules: Wajib jadi ramah kepada tetamu yang hadir
2016-02-01 (15:38:29 - 15:38:29)
[+HJnt 5:120 30] tukar
2016-01-22 - 2016-02-01
[+HJnt 5:120 30] Dah masuk sini, tapi lepas ni tatau cara camne nk join sini? Guna shortcut link ni dan add ke bookmark browser anda! >> https://client01.chat.mibbit.com/?server=irc.KampungChat.org&channel=%23uitm
2015-12-27 - 2016-01-22
[+HJnt 5:120 30] [23:46:20] <%dianaa> Pian is mine
2015-11-30 - 2015-12-27
[+HJnt 5:120 30] channel utk dijual.. pm me for details... bid 10cent from dato grunge_malaya.. owner changes if no other bid received within 1 week per bid.. thanks.. lol
2015-04-21 - 2015-12-16
[+nt]
2015-11-12 - 2015-11-30
[+HJnt 5:120 30] channel utk dijual.. pm me for details
2015-09-22 - 2015-11-12
[+HJnt 5:120 30] Selamat Hari Raya Haji
2015-08-14 - 2015-09-22
[+HJnt 5:120 30] selamat pengantin baru milah dan aiman
2015-07-28 - 2015-08-14
[+HJnt 5:120 30] Selamat Pengantin Baru kepada Zaki ( grunge_malaya ) dan Aida
2015-07-06 - 2015-07-28
[+HJnt 5:120 30] MALAYSIA V LIVERPOOL
BUKIT JALIL STADIUM
240715
GRAB YOUR TICKETS NOW
2015-06-21 - 2015-07-06
[+HJnt 5:120 30] http://www.airasia.com/my/en/promotion/rr1780208.page?icid=iae832hpmba <-- promotion air asia.. kemon2..
2015-06-16 - 2015-06-21
[+HJnt 5:120 30] Design concept car.. untung2 mng RM15k.. http://genesis.nextsecureapps.com/proton/download/PROTON_COMP-BM.PDF
2015-06-05 - 2015-06-16
[+HJnt 5:120 30] mana woi tgk final ucl.. x nk lpk ke?
2015-06-02 - 2015-06-05
[+HJnt 5:120 30] wtf?
2015-05-26 - 2015-06-02
[+HJnt 5:120 30] jumaat
29 / 5 / 2015
Malam
Lepak
Subang
Ada bran ?
2015-05-11 - 2015-05-26
[+HJnt 5:120 30] * mr_adidas (Mibbit@kampungchat-srv.62j.171.183.IP) has joined #uitm
2015-03-30 - 2015-05-11
[+HJnt 5:120 30] Gut/ Janggut / Kachak / Zul ---> Hensem
2015-03-15 - 2015-03-30
[+HJnt 5:120 30] Takziah di atas pemergian Tuan Guru Nik Aziz yang telah kembali ke Rahmatullah. Semoga segala ilmu yang telah ditinggalkan diberkati dan semoga roh mu dicucuri rahmatnya. Al Fatihah
2015-02-12 - 2015-03-15
[+HJnt 5:120 2] Takziah di atas pemergian Tuan Guru Nik Aziz yang telah kembali ke Rahmatullah. Semoga segala ilmu yang telah ditinggalkan diberkati dan semoga roh mu dicucuri rahmatnya. Al Fatihah
2015-01-04 - 2015-02-10
[+HJnt 5:120 2] If u could have your wasted days back, would u use them to get back on track?
2014-12-22 - 2015-01-04
[+HJnt 5:120 2] cintaku padamu ibarat cotton bud, semakin mendalam semakin syahdu