Sort by Popularity | Channel name

1 (6 results)
#Shqiperia 5 users [+ntrVCTGf] Connect more info...
Mire se erdhet ne dhomen #Shqiperia Urojme te kaloni caste sa me te kendshme nen shoqerine e vajzave dhe djemve Shqiptare ane e mbane botes.Vizitoni faqen tone ne http://www.TiranaLive.al/ ,SHQIPERIA E SHQIPTAREVE - Vdekje tradhetareve
#kuiz 4 users [+ntrVCTG] Connect more info...
Mir Se Erdhet Ne Kanalin E Argetimit #Kuiz - Per Java Chat Perdorni www.Tiranalive.al & www.Shoqeria.NeT - Komandatat !fillo dhe !ndalo
#sherbimet 3 users [+mntrSVTG] Connect more info...
Miresevini ne #SHERBIMET administrative te Rrjetit ! Pasi te merrni +v(voice) formuloni pyetjen tuaj. Ndalohet: Parkim Nickname, kerkesa per heqje banesh ne kanale, dhe cdo gje tjeter qe ska lidhje me Serverat. Moszbatimi i rregullave do te sjelli automatikisht largimin tuaj nga dhoma!!!
#Juventus 3 users [+ntr] Connect more info...
Welcome To Our Channel Juventus Wish You A Pleasant Stay In The Next, We Are Happy To Be A Part Of Our Chat Shoqeria.net. Thanks Staff
#ndihme 3 users [+mntrVCTG] Connect more info...
Kanali #Ndihme është i moderuar me moden (+m) Nëse ju nevojitet ndihme atëherë pritni deri sa njëri nga (@) Operatorët të ju jep +v (VOICE) pastaj kërko ndihmën tuaj! Per ankesa, probleme e kerkesa aksesi drejtohuni tek http://shoqeria.net/
#albania 1 users Connect more info...

1 (6 results)
Last updated 53 minutes ago.