Sort by Popularity | Channel name

1 (5 results)
#Shprehu 104 users [+ntrVTGl] Connect more info...
Mire se vini ne dhomen #Shprehu ju deshirojm chatim te kendshem mes nesh. Per cdo problem reth Aop dhe Sop konsulltoni me Administratoret e chatit ne dhomen #Ndihme
#Kuiz 100 users [+ntrVCTG] Connect more info...
Miresevini ne dhomen e #Kuiz Per te filluar lojen shkruaj !fillo Per cdo problemi kontaktoni me Administratoret e chatit.
#Ndihme 10 users [+mntrSVCTG] Connect more info...
Mir Se Vini Në Dhomën e Ndihme. Nese Ju Nevoitet Ndihmë Atëher Pritni Deri Sa Njëri Nga @Operatoret T`ju Jep +v (VOICE) Pastaj Kërko Ndihmën E Duhur ! Flm Për Mirkuptim.
#Opers 8 users [+ntrOVCTG] Connect more info...
<UniKaTiL> F|ko ka desgira sonde a hic & <UniKaTiL> ma raju baa & DJ-FIKO is now known as F7ko
#albachat 3 users [+ntSCTlf] Connect more info...

1 (5 results)
Last updated 42 minutes ago.