Sort by Popularity | Channel name

1 (6 results)
#AlbaChat 67 users [+ntrSVTGl] Connect more info...
Kur un� te uroj "G�zuar dit�lindjen,Tani q� kam shkruar k�to fjal�,Un� dua vet�m t� b�rtas atyre me z� t� lart�.Kjo �sht� p�r shkak se ti b�n t� jem krenar Hirushe edhe 100 tjera te uron staff i Albalove
#Kuiz 60 users [+ntrVCTGl] Connect more info...
Testo, Diturin Tende. Shkruaj !Fillo Per Te Filluar Lojen.
#services 16 users [+ntrSVCTG] Connect more info...
Mire se Vini Ne #Sherbimet e Staffit
#ndihme 3 users [+ntrSVCTGl] Connect more info...
Mire Se vini ne Dhomen e #Ndihme Nese ju Nevoitet Ndihme ateher pritni Deri sa Njeri prej Operatorve tju Jap +v ( VOICE ) PAstaj kerko Ndihmen e Duhur.
#opers 3 users [+ntrSVCTG] Connect more info...
LuS Gjithe Adminat dhe opertoret Qe te jan Sa me Aktiv Pb
#SOCK 1 users [+ntSVCTG] Connect more info...

1 (6 results)
Last updated 54 minutes ago.